Beställning och priser

Priserna visas i svenska kronor SEK och inkluderar 25% moms. Fraktavgifter och
betalningsavgifter ingår inte. Ingen minsta ordersumma.
En orderbekräftelse skickas till den mejladress du har angivit i beställningen. Om något i ordern inte stämmer, kontakta oss snarast via mejl ida@idastyle.se. Betalning ska ske i samband med order. Efter tre dagar annulleras ordern om betalningen inte är oss tillhanda. Viktigt att ange ordernummer som meddelande vid betalning.

Om du är under 18 år måste du ha målsmans, dvs. förälders, tillstånd.
Alla falskbeställningar spåras och polisanmäls.

Leverans

Färdigsydda plagg skickas senast inom ett par dagar efter att vi mottagit betalning. Leveranstid är 1-3 arbetsdagar beroende på var i Sverige du bor. Plagg som sys upp för din order skickas vanligtvis inom 7-10 dagar. Vid högt tryck kan leveranstiden dröja.
Det är ditt ansvar att lösa ut försändelsen på utlämningsstället inom 14 dagar.

Frakt

Leverans inom Sverige:
Frakt tillkommer om 29 kr inom Sverige.

Ångerrätt / Reklamation

Enligt Distans- och hemförsäljningslagen har du som konsument (gäller ej företag) rätt att frånträda avtalet genom att meddela oss detta inom 14 dagar från mottagandet av varan. Samtliga lappar ska finns kvar och sitta fast i plaggen. Plaggen ska vara oanvända, otvättade samt det får inte lukta rök eller finnas djurhår.

Ångerrätt gäller ej specialbeställda plagg.
Ev frakt/betalningskostnader på den ursprungliga ordern återbetalas ej.

Vid retur står du för returfrakten, se till att varan är väl emballerad då du har ansvar för att varan kommer tillbaka i ursprungligt skick. Om det är något fel på varan eller om vi gjort något fel står vi för returfrakten samt frakt för att skicka ny vara till dig.

Betalningssätt

Överföring via internetbank eller swish.

Allmänt

För dig som är privatperson gäller Distansavtalslagen samt Konsumentköplagen. Dina lämnade personuppgifter hanteras enligt GDPR och du har rätt att få ta del av uppgifterna samt att få dessa raderade om du så önskar.

Information och bilder

Vi reserverar oss för slutförsäljning. Vi reserverar oss mot eventuella tryckfel samt mot fel i information och specifikationer vad gäller varor som förekommer i vårt sortiment. Vi kan inte garantera att bilderna återger varans exakta utseende, framförallt färger kan variera mellan olika bildskärmar och inställningar. Idastyle innehar copyright till samtliga egentagna bilder. Dessa får ej användas av andra utan tillstånd av Idastyle.

Tvist

Om tvist skulle uppkomma kommer vi att i så fall följa Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer.